Фокус върху детайлите

8 декара парк

В стремежа си да доближим живота Ви по-близо до природата, проектирахме нашия прекрасен парк. С професионално изпълнени алеи, кът за отдих и парково осветление.

Подземни гаражи

За удобството на живущите, паркирането на автомобилите е решено изцяло с подземни гаражи, с топла връзка и асансьор до всеки етаж. Подземните гаражи осигуряват допълнителна сигурност за вашия автомобил и това ни позволява да премахнем всички коли от парка на комплекса.

Лукс

River Residence се гордее с изключителната си преданост към лукс и качество. Всеки аспект на нашето строителство и дизайн е внимателно изграден с оглед на най-високите стандарти и изисквания. Луксът се отразява и във всяка област на комплекса, от входа до общите пространства, предоставяйки ви чувство за изисканост и уют, което ви връща към дома с удоволствие и радост.

На брега на реката

River Residence в Сандански предлага най-доброто от два свята. Разположен на брега на чистата и живописна река, комплексът ви предоставя уникалната възможност да се наслаждавате на спокойствието и красотата на природата, докато същевременно се намирате в непосредствена близост до градските удобства.

Локация

Направи крачка към своя нов дом