Фокус върху детайлите

8 декара парк

В стремежа си да доближим живота Ви по-близо до природата, проектирахме нашия прекрасен парк. С професионално изпълнени алеи, кът за отдих и парково осветление. Тук можете да се насладите на спокойствие и красота, докато се разхождате по пътеките или се отпуснете в уютните кътчета за отдих. Нашите професионално облагородени зелени площи и модерни системи за осветление гарантират, че винаги ще се чувствате комфортно и сигурно в природната среда на парка.

Подземни гаражи

За удобството на живущите, паркирането на автомобилите е решено изцяло с подземни гаражи, с топла връзка и асансьор до всеки етаж.

Лукс

Най-съвременен дизайн и висококачествени материали съобразени със световните тенденции. Завършени със стилни общи части.

На брега на реката

Санданска Бистрица - спокойствие и релакс с тихото ромолене и кристално чиста вода. Живеенето до водния бряг предлага уникална атмосфера и изглед, който създава усещане за спокойствие и хармония. В близост до реката се предоставя възможност за различни видове отдих и развлечения.

Газово отопление

Газовото отопление за апартаменти е изгодна опция, благодарение на ниските разходи и ефективността си. Подовото отопление, което може да бъде вградено в газовата система, осигурява равномерно разпределение на топлината в помещението. Тази комбинация предоставя удобство и комфорт, като в същото време економически и екологично ефективна.

5-камерна дограма Kömmerling

С надградени външни щори и комарници, двуцветна: сива от страната на фасадата, бяла в апартамента и с отлична енергийна ефективност

Локация

Направи крачка към своя нов дом